Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vozač kamiona preko radio stanice uhvatio vrištanje zlostavljanog djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka policija započela je istragu nakon što je vozač kamiona preko svoje radio stanice uhvatio plač i vrištanje zlostavljanog dijeteta.

Alex Behnk uključio je svoju radio stanicu kako bi od centrale primio upute no umjesto potrebnih informacija ostao je frapiran kada je začuo zvukove strašnog zlostavljanja i vriskove djeteta. Behnk je ubrzo shvatio da je uhvatio zvukove s obližnjeg bebifona.

Pročitajte i ovo Nesreća u Michiganu tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Vozač i dvojica kolega slušali su u nevjerici dok su stajali u jednoj ulici u Hamburgu. Zlostavljanje se nastavilo 30 minuta.

'Nikada nisam čuo da dijete tako strašno plače…Odjednom je nastupila tišina. Kada je dijete opet počelo plakati, zlostavljanje se nastavilo', rekao je Behnk te dodao kako je žena djetetu čak uputila i prijetnje smrću.

'Zadavit ću te ako ne prestaneš plakati!', prijetio je ženski glas.
Uznemireni vozač sve je odmah prijavio policiji koja je ubrzo započela istragu. Policijski službenici tražili su u okrugu od 200 metara jer je to prosječan doseg bebifona.

Policija je pokucala na sva vrata u susjedstvu međutim bez uspijeha. Pretpostavlja se da su vriskovi došli s uređaja većeg dosega od običnog bebifona.

'U tom slučaju, majka bi mogla živjeti u mnogo većem promjeru od točke s koje su uhvaćeni ti zvukovi', dodao je glasnogovornik policije.

Policija sada pokušava proširiti istragu iako će biti otežana, no nada se kako će uspjeti spasiti dijete iz teške situacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene