Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuće snimke

VIDEO Pokucao joj na vrata, a ona mu pod vrat stavila mačetu: Profesorica po ulici natjeravala novinara i fotografa

Shellyne Rodriguez stavila mačetu pod novinarov vrat
Shellyne Rodriguez stavila mačetu pod novinarov vrat Foto: Screenshot
Fakultetska profesorica ulicama New Yorka s mačetom u ruci naganjala je novinara i fotografa koji rade za New York Post, a sve je snimljeno kamerom.

Novinar New York Posta Reuven Fenton zajedno s fotografom pokucao je na vrata stana u kojem živi fakultetska profesorica Shellyne Rodriguez da bi s njom razgovarao o viralnom videu u kojem se ona svađa sa pro-life studentima.

Pročitajte i ovo Sigurnost u školama - 4 upad s mačetom Ravnatelji žele zaštitare: "Čeka nas američki scenarij - u školama detektori, na fakultetima odredi specijalne policije" Mačeta kojom je mladić prijetio u gimnaziji pretraženi stanovi Policija objavila detalje šokantnog incidenta u zagrebačkoj gimnaziji: Pronađena mačeta kojom je mladić prijetio učeniku

"Odje*ite od mojih vrata ili ću vas usitniti mačetom rekla je iza zatvorenih vrata, a zatim je i izašla pred njega te mu pod vrat na trenutak stavila mačetu pa se vratila u stan.

Oni su zatim napustili zgradu, ali ih je s mačetom slijedila na ulicu. Na videu s mjesta incidenta vidi se da je počela trčati za fotografom koji je pobjegao na kolnik.

"Ako vas još jedan je*eni put vidim ovdje... Odje*ite odavde!" uzviknula je. Također je novinara udarila u nogu dok je pokušavao ući u svoj auto.

Rodriguez je nekoliko sati nakon incidenta otpuštena s posla, potvrdili su s fakulteta Hunter, izvijestio je New York Post.

Do incidenta s mačetom došlo je nakon što je na internetu objavljen video na kojem se vidi kako psuje pro-life studente koji su na prostoru kampusa postavili stol. Razbacala je njihove letke i rekla da uznemiruju njezine studente.

"Ne obrazujete ni o čemu. Ovo je je*ena propaganda", rekla im je te poručila da je njihovo djelovanje nasilno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene