Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula od iscrpljenosti

Prehrana je stajala života: Širi se posljednja poruka veganke koja je umrla od gladi, oglasila se i majka

Zhanna Samsonova
Zhanna Samsonova rawveganfoodchef/Instagram
Aktualno Galerija Zhanna Samsonova Zhanna Samsonova Foto: Instagram/rawveganfoodchef Zhanna Samsonova Zhanna Samsonova Foto: rawveganfoodchef/Instagram Zhanna Samsonova Zhanna Samsonova Foto: Instagram/rawveganfoodchef Zhanna Samsonova Zhanna Samsonova Foto: Instagram/rawveganfoodchef +2 Zhanna Samsonova Galerija 1/7 >>
Veganska influencerica koja je svoju prehranu bazirala na sirovoj veganskoj prehrani te umrla od gladi u posljednjoj objavi na Instagramu poručila je da je život besmislen.

Društvenim mrežama počela se širiti posljednja objava na Instagramu ruske veganske influencerice Zhanne Samsonove prije nego što je umrla od gladi.

Pročitajte i ovo Slovenski vatrogasci Često to rade VIDEO Slovenski vatrogasci morali na hitnu intervenciju, ali na izlazu ih dočekao auto: Nisu dvojili ni sekunde, odmah se primili posla

Influencerica koja je živjela samo na sirovoj veganskoj prehrani objavila je pomalo jezivu posljednju objavu samo nekoliko dana prije nego što je umrla od gladi i iscrpljenosti.

Samsonova je u objavi na svojem profilu na Instagramu objavila selfie i napisala: "Život je besmislen, ali vrijedan življenja pod uvjetom da shvatite da je besmislen."

Zhanna Samsonova Zhanna Samsonova Foto: rawveganfoodchef/Instagram

Majka influencerice Vera Samsonova rekla je za lokalne medije da je njezina kći na dan smrti trebala doći kući u Kazan. Majka nije odobravala njezin način prehrane, a osim nje upozoravali su je i njezini prijatelji, no ona ih nije slušala, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brojna upozorenja Smrtonosan trend njege kože s TikToka zaludio tinejdžere! Stručnjaci apeliraju: "Ne radite to, možete umrijeti"

Kako je vrijeme prolazilo, Samsonova se na snimkama činila sve mršavijom. U konačnici ju je takva prehrana koštala života, navodno je umrla od infekcije i iscrpljenosti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene