Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Memorijalni centar 9/11

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Muškarac se bacio naglavce u 9-metarski bazen, iza njega je ostao krvavi trag: "Napravio sam to za oca"

Incident u New Yorku
Incident u New Yorku Foto: YouTube/Screenshot
Uznemirujuća snimka stigla je iz New Yorka, gdje se nepoznati muškarac bacio u 9-metarski bazen u Memorijalnom centru 11. rujna.

Nesvakidašnji incident dogodio se u ponedjeljak u New Yorku na mjestu gdje su u terorističkom napadu srušeni američki blizanci 11. rujna 2001. godine.

Neimenovani 33-godišnjak najprije se spustio u plići dio bazena u kojem je voda do koljena, a onda je legao na sami rub ponora. Nakon toga naglavce je skliznuo u rupu, a iza njega je u vodi ostao krvavi trag. Navodno je imao posjekotinu na glavi.

Taj šokantni događaj snimili su posjetitelji koji su se nalazili tamo. Vatrogasci su brzo požurili spasiti čovjeka iz središnjeg bazena koji je ispunjen s oko pola metra vode.

Muškarac je navodno jednom od policajaca rekao da je to napravio za svog oca. Prevezen je u bolnicu, a žalio se na bol u leđima i nozi.

Pročitajte i ovo Mandarine - 3 Prerano ubrano Omiljeno jesensko voće već je u prodaji, no postoji problem: "Može dobiti boju, ali ne može šećer"

Stručnjaci su već ranije izrazili zabrinutost da bi spomen-obilježje moglo izazvati negativnu psihološku reakciju kod nekih ljudi jer se radi o vrlo emotivnom mjestu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene