Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča zgrozila javnost

Umrla nakon što joj je vodoinstalater pokušao napravio pobačaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtva djevojka pronađena je u stanu pet dana nakon što joj je vodoinstalater pokušao napravio pobačaj.

Policija je priopćila kako je morala razbiti vrata stana kako bi mogli ući u njega, nakon što su zaprimili dojavu da se iz njega širi nesnosan smrad, piše Emirates 24/7.

Pročitajte i ovo Prosvjed za pravo na pobačaj u Francuskoj Čeka se konačna odluka Hoće li pravo na pobačaj po prvi put ući u ustav jedne države? Reformu podržava 85 posto stanovništva Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene"

Pronašli su mrtvu djevojku u dvadesetim godinama, a medicinskim pregledom utvrđeno je kako je preminula zbog krvarenja nakon neuspješno izvedenog pobačaja oštrim predmetom.

'Mrtvozornik je utvrdio kako je djevojka mrtva 5 dana, a otkrili smo kako je stan unajmio svodnik koji ga je koristio za prostituciju', rekao je Khalil Al Mansouri, šef policije Dubaija.

>>Khalil Al Mansouri

Rekao je kako je policija uhitila trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su povezani s tim zločinom, uključujući i vodoinstalatera kojeg se sumnjiči da je pokušao napraviti pobačaj. Istaknuo je kako je vodoinstalater oštrim predmetom pokušao ukloniti fetus iz maternice, no zapeo je. To je uzrokovalo obilno krvarenje, od čega je djevojka i preminula.

'Obilno krvarenje zbunilo je vodoinstalatera i ženu koja mu je pomagala. Nakon što nisu uspjeli zaustaviti krvarenje, ostavili su djevojku i napustili stan', rekao je Mansouri.

Dodao je kako je žrtva ilegalno boravila u zemlji, a prije pobačaja su je drogirali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene