Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Ostao bez teksta

Bravo djevojčice: Omraženi političar dobio "titulu viteza" pa "pljusku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski desničar, euroskeptik i šef stranke UKIP, Nigel Farage, ima skrivenu želju, a ta je da ga se proglasi vitezom, odnosno da dobije, u Velikoj Britaniji prestižnu, titulu "Sir". RT mu je priskočio upomoć po tom pitanju.

Malena djevojčica je usred emisije Sam Delaney's News Thing na britanskom RT-u, dobila zadatak ispuniti veliku želju britanskog ultradesničara Nigela Faragea, prenosi portal indy100. Mališanka se pojavila u kostimiću kraljice, s krunom na glavi i mačem na napuhavanje u ruci, a Farage je kleknuo na srebrni jastučić, kako bi primio počast.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

"Hajde onda. Samo me nemoj ozlijediti", rekao je djevojčici Farage. Djevojčica je učinila svoje, a Farage se vratio pored voditelja, no onda je uslijedilo nešto urnebesno.

Mimo igrokaza, kojji je netom završio, djevojčica se nije mogla suspregnuti pa je Farageu rekla što je muči.

"Moja mama kaže da vi mrzite strance", rekla mu je.

Reakcije nakon toga pogledajte u niže priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene