Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogao pronaći izlaz

Umro u labirintu od smeća u vlastitoj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 74-godišnjeg Gordona Stewarta pronađeno je u labirintu napravljenom od gomile smeća. Vjeruju kako je muškarac preminuo u labirintu u svojoj kući jer nije mogao pronaći izlaz iz gomile starog namještaja, kutija i ostalog smeća kojeg je godinama skupljao.

A kako bi njegovo tijelo pronašli, pozvan je tim specijalaca opremljenih aparatima za disanje jer, zbog smrada uzrokovanog raspadnutim smećem, policija nije mogla ući u unutrašnjost kuće u Buckinghamshireu u Velikoj Britaniji, prenosi Telegraph.

Pročitajte i ovo Bez dozvole za gospodarenje otpadom - 3 Oni kažu - rade po propisima Dolijala tvrtka koja je zagorčavala život mještanima u okolici Samobora: Ostali bez dozvole za gospodarenje otpadom, a kaznu im - poduplali Odlagalište otpada Općine Medulin (Foto: Dnevnik.hr) SPORNO ODLAGALIŠTE KAŠTIJUN Pobuna u turističkoj "zlatnoj koki" na jugu Istre: "Ovo smrdi kao kuga! Tristo metara dalje nalazi se i bunar vodovoda"

Policiju su pozvali susjedi koji su se zabrinuli što Stewarta, koji se inače susjedstvom vozio na svom biciklu, nisu vidjeli već danima. Unutar kuće u labirintu izgrađenom od naslaga smeća i okružen nevjerojatnim smradom ležao je dehidriran čovjek kojeg susjedi opisuju kao inteligentnog ekscentrika, koji je posljednjih deset godina sakupljao razno smeće.

Stewart je živio sam i nije imao bliže rodbine, a policija vjeruje, iako još nisu dobili nalaze obdukcije, kako nije riječ o sumnjivoj smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene