Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otišao lažnom liječniku

Javio se na oglas na internetu za povećanje penisa, ali uslijedio je najgori scenarij

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djelatnik cateringa u Njemačkoj lagao je da je liječnik i ubrizgao 32-godišnjaku silikonsko ulje u penis. Nesretnik iz njemačkog grada Hessea nakon injekcije počeo je imati ozbiljne zdravstvene probleme i završio u agoniji u bolnici na odjelu intenzivne njege.

Muškarac (32) je na kraju preminuo od sepse sedam mjeseci nakon što mu je 46-godišnjak Torben K., inače djelatnik cateringa, u svom stanu u Solingenu ubrizgao silikonsko ulje u penis i mošnje.

Torben K. oglašavao se na internetu i lagao da ima medicinske kvalifikacije za davanje injekcije za povećanje penisa, objavilo je lokalno tužiteljstvo.

Tužiteljstvo tvrdi kako je silikonsko ulje ušlo u žrtvin krvotok što je uzrokovalo ozbiljne zdravstvene probleme, sepsu i na kraju smrt.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav promašaj Krenuli su na odmor u Hrvatsku iz Austrije, ali u jednom su trenutku shvatili da voze u krivom smjeru: Trebalo im je samo 500 kilometara da uoče pogrešku

"Činjenica da je muškarac tražio tretman nije bitna iz naše perspektive. Osumnjičeni se ponašao vrlo nemoralno", kazao je tužitelj Wolf-Tilman,  prenosi Daily Mail.

Suđenje Torbenu K. trenutno je u tijeku i presuda se očekuje krajem mjeseca.

Pročitajte i ovo Nestali dječak Emile gubi mu se trag Velika potraga za dječakom (2): "Igrao se u vrtu kod bake i djeda, dvoje svjedoka ga je vidjelo..."

Tekuće silikonsko ulje u injekcijama godinama se koristi za povećanje penisa, no u nekim zemljama, poput Velike Britanije je zabranjeno zbog velikih rizika za zdravlje čak i kad se tretman provodi u medicinskim ustanovama. Muškarci koji su se podvrgnuli tom tretmanu i razvili upalnu reakciju završili su osakaćeni, jer je odstranjivane tkiva često jedini način da se spriječi daljnje širenje upale.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene