Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći u bijegu

Uhićena dvojica pljačkaša na draguljarnicu u Monte-Carlu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađena su dva od tri sudionika pljačke draguljarnice Cartier u Monte-Carlu, koja se dogodila u nedjelju popodne

Nakon što su otvorili vatru, tri su napadača upala u draguljarnicu Cartier u Monte-Carlu koji inače vrvi turistima. Policija je blokirala grad, a turisti su bili u šoku.

Pročitajte i ovo Pljačka usred bijela dana Građani sve gledali VIDEO Dvojac razbojnika usred bijela dana sjekirama i maljevima opljačkao draguljarnicu: "Bilo je tako strašno" Slika nije dostupna Šteta 80 milijuna dolara Opljačkana najprestižnija draguljarnica na svijetu

Draguljarnica je u sklopu casina iz kojeg su pljačkaši potom pokušali pobjeći s još neutvrđenom vrijednosti plijena.

Naoružani policajci stigli su u roku nekoliko minuta i našli se pljačkašima na putu prema izlasku. Dvojicu su uspjeli uhiti, ali treći je pobjegao.

''Uhićeni su dok su pokušavali ući u automobil. Najmanje je jedan ozlijeđen u pucnjavi te je uhićen. Uhićen je još jedan osumnjičeni. Treći je još u bijegu. Posljednji je put viđen u podzemnoj garaži preko puta casina'', rekao je neimenovani izvor, prenosi International Business Times.

U tijeku je potraga za trećim osumnjičenim.

U draguljarnicama Cartier česti su gosti ekskluzivna klijentela. Među njima je glumica Monica Bellucci, Demi Moore, Debra Messing… Osim toga, prodavaonice Cartiera česta su meta pljačkaša.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene