Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Stala uz svog muškarca

Silovao ženu na momačkoj, a ona se ipak udala za njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je 33-godišnji Louis Palmer na svojoj momačkoj večeri u Dorsetu 5. srpnja protekle godine brutalno silovao i istukao slučajnu prolaznicu, tri tjedna kasnije njegova zaručnica Amanda Conway sve mu je oprostila i rekla mu sudbonosno da.

Louis Palmer na kraju pijančevanja s prijateljima poželio je još jednom neobavezni seks te je slijedio slučajnu 30-godišnju prolaznicu. Pritisnuo ju je uza zid i napao, a kada se žena pokušala obraniti lupio ju je šakom u lice, piše Telegraph.co.uk.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

Iako je nasilnik uhićen i optužen za napad, njegova zaručnica progledala mu je kroz prste i udala se za njega. Svog supruga podržavala je na suđenju i slomila se i zaplakala kada ga je sud proglasio krivim i dao kaznu zatvora u trajanju od sedam godina.

Tvrdi da mu je žrtva ponudila seks

Te večeri u srpnju protekle godine grupa prijatelja zabavljala se na momačkoj večeri. Oko 4 sata ujutro Palmer se odvojio od prijatelja i otišao na kebab, što je snimljeno gradskim nadzornim kamerama. 'Sjećam se da sam hodala ulicom kada me odjednom netko zgrabio i gurnuo uza zid. Molila sam ga da prestane i tada me udario šakom u glavu', ispričala je njegova žrtva koja je silovana te je zadobila nekoliko ogrebotina i masnica.

Palmer je uhićen sljedeći dan kada je u društvu prijatelja kupovao svadbeno prstenje. Na policijskom ispitivanju Palmer je tvrdio da mu je žena samoinicijativno ponudila seks kada ju je zaustavio na cesti i upitao za smjer.

Supruga stala uz njega

'Pristao sam na seks, a kada je odjednom postala histerična lupio sam ju, žene nekada treba odalamiti da bi ih se dovelo u red', rekao je Palmer koji je na sudu uporno odbijao optužbe za silovanje. No, suca nije uvjerio u svoju nevinost te je za svoj zločin dobio sedam godina zatvora. Tada već gospođa Paler bila je preuzrujana da bi komentirala događaj, samo je dodala kako se podrazumijeva da će stati uz svojeg supruga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene