Obavijesti Video Pretražite Navigacija
krvavi pohod

Pomahnitali 19-godišnjak ubio dvije žene i djevojčicu, a onda je pucao i na novinare

Keith Melvin Moses
Keith Melvin Moses Foto: Afp
Osumnjičenik Keith Melvin Moses ima 19 godina, a nakon što je ubio dvije žene i djevojčicu, pucao je na dvojicu televizijskih novinara koji su izvještavali s mjesta ubojstva.

Naoružani muškarac otvorio je vatru na dvojicu televizijskih novinara koji su izvještavali s mjesta drugog ubojstva u predgrađu Orlanda na Floridi te ubio jednog novinara i ranio drugog, priopćile su tamošnje vlasti, a prenosi Reuters.

Osumnjičenik je identificiran kao Keith Melvin Moses, ima 19 godina, a uhićen je nedugo nakon pucnjave. Moses je također optužen za dvije druge pucnjave u kojima su ubijene 9-godišnja djevojčica i žena u 20-ima, izjavio je na konferenciji za novinare šerif okruga Orange John Mina.

Dva novinara napadnuta su u Pine Hillsu, predgrađu Orlanda, a radi se o reporteru i fotografu kabelske televizije Spectrum News 13, koja je u vlasništvu Charter Communicationsa.

Pročitajte i ovo Ilustracija sumnjivac je uhićen U krvavom pohodu ubio šestero ljudi: Mrtve ostavio u trgovini, automobilu, na cesti

Moses se suočava s optužbama za taj napad, kao i za smrtonosno pucanje u devetogodišnju djevojčicu i ranjavanje njezine majke u njihovoj kući otprilike u isto vrijeme kada su novinari napadnuti, rekao je Mina.

Osumnjičenik je nekoliko sati ranije u vozilu ubio i jednu ženu, navodi se u priopćenju.

Mina je rekao da nije utvrđen motiv ni za jednu od pucnjava, ali vjeruje se da je Moses bio poznanik prve žrtve.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene