Obavijesti Video Pretražite Navigacija
greška u komunikaciji?

Sudarili se vlakovi u podzemnoj željeznici u Kuala Lumpuru: Od 200 ozlijeđenih 47 je u teškom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od dvjesto putnika ozlijeđeno je u ponedjeljak u sudaru dvaju vlakova podzemne željeznice u Kuala Lumpuru, priopćila je malezijska policija, koja vodi istragu o nesretnom slučaju.

"U sudaru vlakova putnici su od udara pali na pod na liniji u središtu malezijskoga glavnog grada, nedaleko od nebodera Petronas", rekao je policijski načelnik Mohamad Zainal Abdullah.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Od dvjestotinjak ozlijeđenih 47 ih je u teškom stanju, navodi policija.

Jedan je vlak išao s popravka prazan i još se ne zna zašto je bio na istoj pruzi kad i drugi koji je bio krcat putnicima.

 

 

Na društvenim mrežama objavljene su snimke ozlijeđenih putnika koji su vozilima hitne pomoći prevezeni u bolnice i unutrašnjosti vagona s ozlijeđenima koji leže na podu na kojemu su krhotine stakla.

Policija zasad isključuje teroristički motiv i čini se da je razlog nesreće pogreška u komunikaciji. Vlakovi su u trenutku nesreće vozili malom brzinom, 20 odnosno 40 km/h, navodi policija.

Premijer Muhyiddin Yassin objavio je na Facebooku da je od ministarstva prometa i operatera metroa u Kuala Lumpuru zatražio "temeljitu istragu o uzroku nesreće".

Nesreće su rijetke u podzemnoj željeznici u Kuala Lumpuru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene