Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme u SAD-u

Tornado pogodio američku državu Tennessee: Poginulo najmanje 19 ljudi, uništeno više od 40 zgrada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tornadu koji je u ranim satima u utorak pogodio Tennessee poginulo je najmanje 19 ljudi, a uništeno je četrdesetak zgrada, objavili su policija i vatrogasci.

U naletu tornada u državi Tenneessee poginulo je najmanje 19 ljudi, javlja Sky News. Uništeni su deseci zgrada, a tisuće ljudi ostale su bez električne energije.

Pročitajte i ovo Tornado u Ptuju snimili lovci na oluje VIDEO Tornado protutnjao susjedstvom: Stabla su se savijala pod kutom od 45 stupnjeva Nekoliko tornada pogodilo šire područje Chicaga Priroda pokazala moć VIDEO Nekoliko tornada poharalo Chicago: Nema struje, iščupana stabla, ne rade aerodromi, strahuje se od problema s vodom...

U Nashvilleu je tornado čupao dalekovode i drveće te trgao krovove s kuća.

Policijski odjel u predgrađu Mt. Juliet istočno od grada Nashvillea prijavio je nekoliko oštećenja domova i ozlijeđenih ljudi. "Dovodi plina cure, strujne žice polegle su na tlo, a odgovaramo i na višestruke pozive ozlijeđenih", priopćio je policijski odjel Mt. Julieta.

Aerodrom John C. Tune, smješten 12 kilometara od centra Nashvillea, pretrpio je znatnu štetu zbog nevremena, i nekoliko je hangara uništeno, priopćeno je na stranici aerodroma.

Tennessee je jedna od 14 saveznih američkih država koja će u utorak glasati kako bi se izabrao kandidat iz redova demokrata koji će se suprotstaviti predsjedniku Donaldu Trumpu na predsjedničkim izborima u studenom. (Hina, M.V.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene