Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašna tragedija

Teška prometna nesreća kraj Novog Pazara: Poginula četvorica mladića, ozlijeđeni trudnica, njezin suprug i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica mladića poginula su u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila u Srbiji kraj Novog Pazara.

teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 21:45 na Ibarskoj magistrali (Novi Pazar - Ribariće) u mjestu Lukare, nedaleko od Novog Pazara u Srbiji, poginula su četvorica mladića, a tri su osobe ozlijeđene: trudnica, njezin suprug i trogodišnji sin.

Četvorica mladića vozila su se u automobilu kraljevačkih oznaka prema Crnoj Gori, da bi vozač izgubio nadzor nad upravljačem. Došlo je do frontalnog sudara s vozilom iz suprotnog smjera, u kojem su bili trudnica, njezin suprug i trogodišnji sin, navodi Nova.rs.

Sva četvorica poginulih mladića, od kojih su dvojica imala 20 godina, a drugi 22 i 23 godine, su iz Novog Pazara. Vozač iz drugog autobila s teškim ozljedama zadržan je u bolnici, a njegova supruga i dijete zadobili su lakše ozlijede.

Na Facebook stranici Glas Pazara objavljen je i video stravične nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNI BADNJAK NA CESTI U stravičnom frontalnom sudaru kraj Zadra poginula jedna osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije bio vezan Teška nesreća kod Benkovca: 27-godišnjak izgubio kontrolu nad autom i zabio se u stup, na mjestu je preminuo

Policija utvrđuje okolnosti nesreće. Prema prvim informacijama, najvjerojatnije se radilo o neprilagođenoj brzini i pretjecanju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene