Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Stravična nesreća u Njemačkoj: 4-godišnjaka pregazio valjak pred očevim očima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ovih dana stravična nesreća potresla je Njemačku, u kojoj je stradao 4-godišnji dječak vozeći se na biciklu.

U ponedjeljak popodne u Njemačkoj je smrtno stradao četverogodišnji dječak kojeg je pred očima oca pregazio valjak. Mališan je preminuo na licu mjesta.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze"

Dječak se sa starijim, sedmogodišnjim, bratom vozio biciklima, dok je njihov otac trčao iza njih u blizini gradilišta u Celleu u Donjoj Saskoj,

Kako je policija izvijestila u jednom trenutku stariji brat je prešao cestu u izgradnji, a za njim je u jednom trenutku krenuo i 4-godišnjk kojeg je iznenada udario valjak koji se kretao unazad.

Dječak je preminuo na mjestu nesreće i to pred očima svog oca, pišu njemački mediji.

Sudionici nesreće, uključujući i 57-godišnjeg vozača, dobili su psihičku pomoć. Policija sada istražuje kako je točno došlo do nesreće. Vještak će rekonstruirati nesreću.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene