Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osnovna škola u Srbiji

Učiteljica slala gole fotografije dečku, a ovako je sve završilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavnica u osnovnoj školi u Srbiji prijavljena je da je slala erotske fotografije svojim učenicima. Ona tvrdi da je to izmišljotina.

Protiv 45-godišnje nastavnice iz Beograda stigla je anonimna prijava na koju je reagirala gradska inspekcija iz Sekretarijata za obrazovanje. Nastavnica je slala erotske fotografije svojim učenicima, tvrdi njezina kolegica, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

'Fotografije na kojima je potpuno naga slala je svojim maloljetnim učenicima, a razotkrivena je kad je netko na njezinom Facebook profilu izbacio prepisku između nje i njezinog dečka. Napisala je: "Ovo malo govno će sigurno one slike proslijediti dalje'', ispričala je kolegica.

Kolegica kaže da je sramota da se takva osoba bavi pedagoškim radom.

Direktorica škole u kojoj radi prijavljena nastavnica potvrdila je da je stigla anonimna prijava te da je inspekcija bila u školi.

FOTO Pohotna učiteljica zavodila dječake i spavala s njima

'Primili smo tu prepisku i pismo zabrinutih majki učenika šestog razreda, jer su navodno čule da je nastavnica slala svoje slike na kojima je naga. Nastavnica kaže da nije slala te fotografije učenicima, već nekoj drugoj osobi koja nema veze s ovom školom. Ona je vrlo ambiciozna i dobro obavlja svoj posao. Razvedena je i majka dvoje djece', rekla je nastavnica.

Nastavnica je bila u šoku kada je vidjela da joj je neko hakirao profil i njezinu prepisku s partnerom objavio na Facebooku.

'Nije točno da sam slala učenicima fotografije. Moj privatan život nema veze s mojim poslom. Fotografiju na kojoj sam u donjem rublju i koja uopće nije pornografska, slala sam bivšem partneru koji nema veze s ovom školom. Ja sam samohrana majka dvije kćerke i ovo mi zaista nije potrebno', kaže nastavnica te dodaje da je slučaj prijavila policiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene