Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spriječio 3. svjetski rat?

James Blunt razbjesnio Srbiju, evo čime

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
James Blunt, osim što je 1999. godine navodno spriječio 3. svjetski rat, kaže kako mu je jedan od najljepših dana u životu bio onaj kada je NATO bombardirao Srbiju.

'Bruka i sramota u Top Gearu!' - to je samo jedan od naslova u srbijanskim medijima koji su nastali kao reakcija na jednu epizodu legendarne emisije. U novoj epizodi emisije Top Gear gostovao je britanski pjevač James Blunt, a jedna je njegova izjava razbjesnila je srbijansku javnost.

Poznati pjevač, inače bivši vojnik, uz sočan je riječnik komentirao NATO-vo bombardiranje Srbije 1999. godine. 'We, you know, having bombed the crap out of the Serbs...', dio je rečenice koju je Blunt izjavio tijekom razgovora s Jeremyjem Clarksonom.

Odustaje od karijere: 'Ne planiram pisati pjesme'

Nakon toga Blunt je dodao kako mu je taj dan, kad je bombardirana Srbija, bio jedan od najljepših dana u njegovu životu.

Inače, Blunt je u vojsci proveo šest godina, a u vojnim krugovima je postao poznat kada se na Kosovu oglušio na zapovijed o napadu na ruske snage koje su držale prištinski aerodrom. Zato je već nekoliko puta naglasio kako je tim postupkom 'spriječio treći svjetski rat'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene