Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od ponosa do rugla

VIDEO U neboder visok 47 katova zaboravili ugraditi lift

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'In Tempo', 47 katova visok neboder u španjolskom Benidormu, koji je trebao biti primjer svijetle budućnosti te zemlje postao je predmet rugla, nakon što u njega nije ugrađen lift nego do 20. kata.

'In Tempo', 200 metara visok neboder izgrađen u Španjolskoj od 20. kata naviše ima izgrađene samo stepenice. Neboder je isprva trebao imati samo 20 katova, ali su graditelji naknadno odlučili da će imati 47, piše The Epoch Times.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje"

>> Izgrađen drugi najviši neboder u svijetu!

Postojeći projekt nema mjesta za lift do najvišeg kata, a arhitekti koji su radili na zgradi navodno žele napraviti novi projekt.

Neboder je trebao biti otvoren još 2009. godine, ali je otvorenje odgođeno zbog nedostatka novca. Prema pisanju medija radnici su napustili gradilište, nakon što četiri mjeseca nisu dobili plaću, još 2010. godine.  

Za sada nije poznato što će dalje biti s izgradnjom nebodera, koji je trebao biti simbol španjolskog prosperiteta. Benidorm, koji je smješten na obali, poznato je ljetovališe. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene