Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 godina zatvora

UŽAS: Supruzi odgrizao dio genitalija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Španjolac na sudu je proglašen krivim za napad na svoju suprugu, nakon što joj je odgrizao dio genitalija.

Edwin Osiris iz Španjolske, na sudu u Barceloni proglašen je krivim za seksualni napad i osakaćivanje genitalija. On je, naime, svojoj ženi tijekom spolnog čina odgrizao dio spolovila. Osuđen je na pet godina zatvora, ženi mora platiti 21.000 eura (oko 158.000 kuna) te mu je zabranjeno prilaziti supruzi na 300 metara sljedećih šest godina, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

>> Zaspao mrtav pijan, probudio se bez spolovila

Osiris je sa ženom kojoj je nanio ozljede na genitalijama, u braku 12 godina i s njom ima dvoje djece. Detalji gnjusnog čina otkrivaju kako je dijelove spolovila, nakon što ih je odgrizao, ispljunuo na pod.

Ubrzo nakon napada pobjegao je od kuće te je pokušao napustiti zemlju. To mu nije uspjelo jer mu je u trag veoma brzo ušla policija i ulovila ga u gradu Lleida, 22 dana nakon napada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene