Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sotonisti ubili, raskomadali i pojeli četvero tinejdžera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam sotonista uhićeno je u Rusiji jer su navodno izboli do smrti i pojeli dijelove tijela četvero tinejdžera.

Četvero tinejdžera namamljeno je u kolibu u prirodi. Sotonisti su ih pozvali da prisustvuju crnoj misi te ih prije napada napili vodkom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izazvali zgražanje svih 'ZABAVA DOBRODOŠLICE ZLU' Sotonisti otkrili kip Baphometa Slika nije dostupna U raljama zla Strašna ispovijest žrtve sotonskog seksualnog kulta...

Žrtve su izbodene 666 puta kao dio sotonističkog rituala. Ubojice su onda zapalile logorsku vatru i na njoj ispekle dijelove tijela ubijenih tinejdžera, među ostalim i srca.

Kosa jedne od žrtava navodno je pronađena na zgarištu.

Žrtve, tri djevojke i jedan dečko, dobi između 16 i 17 godina pripadali su lokalnoj 'gotičarskoj' subkulturi koja je inače vrlo popularna u Rusiji.

Inače, ovakvi rituali nisu praksa sotonističkih skupina jer im više štete nego koriste. Sotonističke skupine, kaže nam socijalni pedagog i psihoterapeut Nebojša Buđanovac, ne vole se eksponirati.

- Ukoliko su im za ritual potrebne ljudske žrtve, takve će skupine obično izmanipulirati mlađu osobu koja se zanima za takve stvari i navesti ga na samoubojstvo. Ovakvi ekstremni slučajevi su rijetki i događaju se uglavnom u SAD-u, no oni su također i samo vrh ledenog brijega.

U Hrvatskoj takvi slučajevi nisu zabilježeni, no u Srbiji se nedavno dogodio jedan, otkriva Buđanovac. 

Najčešće žrtve sotonističkih skupina su mlade osobe, uglavnom tinejdžeri, koji se iz nekog razloga zanimaju za takve teme.

- Onda upadnu u takvo društvo, ali kako zapravo nemaju nikakvog znanja o tome, lako ih je izmanipulirati, kaže Buđanovac i dodaje da pritom ne misli da je tako bilo i u slučaju četvero nesretnih mladih Rusa.

Stoga se, smatra Buđanovac, ovdje vjerojatno ne radi o visokoorganiziranoj, 'ozbiljnoj' skupini sotonista jer to nije njihova metoda. No, to nužno ne znači da iza izvršitelja stravičnog ubojstva ne stoji viša organizacija.

- To je moguće, ali malo. Ovo naprosto nisu njihove metode. Oni žele ostati skriveni. Primjerice, oskvrnjivanje grobova je jedan od klasičnih sotonističkih rituala. No, te skupine za takav 'posao' koriste izmanipulirane mlade osobe tako da se u javnosti stvori dojam da se ne radi ni o kakvom sotonizmu, nego o mladenačkom huliganstvu, otkriva Buđanovac i naglašava da sotonizam ne treba smatrati nečim mističnim ili okultnim.

- Sotonizam je socio-patološka pojava, kao i npr. pedofilija, smatra Buđanovac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene