Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osude sa svih strana

Šokantno: Studentice u kostimima 'Blizanaca' na sebe navukle bijes svijeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije studentice izazvale su bijes javnosti u Velikoj Britaniji, ali i društvenim mrežama, krajnje neukusnim odabirom kostima za ulazak na natjecanje za najbolju haljinu u jednom noćnom klubu.

Amber Langford i Annie Collinge, obje 19-godišnjakinje, naljutile su sve prisutne u jednom noćnom klubu u Chesteru, pojavivši se unutra odjevene kao gorući njujorški 'Blizanci', prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Smrtna zamka Strašna tragedija: Nerazdvojni blizanci (4) zagrljeni umrli tijekom noći. Ugušili su se u kutiji s igračkama Kristina MAJKA ZA DNEVNIK NOVE TV Liječnici čarobnjaci spasili živote malenih blizanaca: ''Doktorica je rekla da dođem što prije jer je stanje ozbiljno. Već sutradan smo bili u avionu...''

Ono što je još šokantnije od toga jest da su djevojke čak i pobijedile na navedenom natjecanju u tim kostimima, inspiriranim terorističkim napadom 11. rujna 2001. godine u New Yorku.

>> VIDEO NAJŠOKANTNIJE snimke napada na Blizance

Otac Amber Right poručio je kako će ozbiljno porazgovarati s kćeri oko njezinog šokantnog nastupa. Njezin otac je naime pilot, koji je radio za United Express u SAD-u, u vrijeme napada al-Kaide na New York 2001. godine.

Na društvenim mrežama njihov čin naišao je na veliku osudu, a naslovnicu novog broja The Suna putem Twittera je osudio i CNN-ova zvijezda Piers Morgan. 'Te dvije odbojno uvredljive djevojke sramote Veliku Britaniju', napisao je Morgan u svom statusu na Twitteru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene