Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šokantno: 30-godišnjak u dizalu izmasakrirao tinejdžericu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo brutalno ubojstvo u Londonu. 15-godišnja djevojka izbodena je do smrti nekoliko metara od svog doma dok se jučer vraćala kući iz škole. Umrla je u dizalu stambene zgrade u kojoj je živjela.

Njezino tijelo otkrila je susjeda koja je s 8-godišnjom kćerkom išla kući. Kada su se otvorila vrata od dizala dočekao ih je jeziv prizor - djevojka odjevena u školsku uniformu ležala je u lokvi krvi a nož je još uvijek bio u njezinu tijelu.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Slika nije dostupna Užas u centru grada Pod istragom serviser dizala koje je prignječilo dječaka, susjedi otkrili stravične detalje: ''Muški glas je vikao - 'Tu smo, izdrži"

Ubijena tinejdžerica, koja je u subotu proslavila 15. rođendan, živjela je s majkom, sestrom i bratom. U Britaniju su doselili 90-ih godina iz Somalije dok je u toj afričkoj državi bjesnio rat. Majka i brat su u vrijeme ubojstva bili u stanu. Susjedi kažu kako je cijela obitelj bila vrlo pobožna, a ubijena djevojka vrlo pristojna i uvijek nasmijana. 

Policija je kasnije uhitila muškarca u 30-im godinama, a koji je poznavao obitelj ubijene. 

"Imamo informacije da su se sretali na sastancima u crkvi i on je postao opsjednut s njom. No ljubav mu je bila neuzvraćena. Mislimo da ju je pratio od škole do kuće i napao kad je ostala sama", rekao je jedan od detektiva. 

Muškarac je prvo primjećen u javnom WC-u nedaleko od mjesta na kojem je ubijena djevojka. U umivaoniku je sa sebe prao krv. Jedan prolaznik je pozvao policiju, no kada su stigli, njega više nije bilo. No, ubrzo nakon toga policija je dobila dojavu da jedan muškarac prijeti da će skočiti u Temzu. Ispostavilo se da se radi o istoj osobi. Vrlo brzo je i uhićen.

Novo ubojstvo tinejdžerice dogodilo se tek nekoliko dana nakon što je policija zabranila nošenje noževa. U Btitaniji je od početka ove godine ubijen 31 tinejdžer, od kojih 16 upravo u Londonu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene