Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Legla i čekala policiju

Šok: Zatekla nepoznatu ženu kako doji njezino dijete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran incident zabilježen je u Južnoj Dakoti, gdje je majka djeteta, po povratku kući u sobi zatekla nepoznatu ženu, kako doji njezino dijete.

Radio postaja KJJQ prenosi kako je žena iz Brookingsa doživjela šok nakon što je zatekla nepoznatu ženu u sobi svoje kuće kako doji njezinu dvomjesečnu bebu.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike

>> Majkama u bolnici dali tuđe bebe na dojenje!

Incident se dogodio u neobično vrijeme, odnosno u pet sati ujutro po lokalnom vremenu, a majka je odmah nazvala broj hitne službe 911.

Uzela joj je svoje dijete iz ruku, a drska žena je samo mirno legla na krevet i pričekala dolazak policije, koja je prijestupnicu uhitila. Policija je medijima otkrila samo kako se radi o 24-godišnjoj ženi, protiv koje će biti podnesena prijava za nezakonit ulazak na privatni posjed.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene