Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamijenili ih

Majkama u bolnici dali tuđe bebe na dojenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novopečenim majkama iz Britanije liječnici su na dojenje donijeli krivu djecu!

Umjesto sreće nakon što su postale majke, dvije Britanke doživjele su bizaran šok u bolnici u Nottinghamshireu. Nakon poroda njihova novorođenčad je odnesena na njegu dok su se one odmarale. No, kada je osoblje bolnice išlo vratiti bebe majkama na dojenje, došlo je do pogreške te su ih zamijenili, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u azerbajdžanu Horor u rodilištu: U požaru smrtno stradale četiri bebe Slika nije dostupna Skandal u splitskoj bolnici Ostojić: Zamjena mrtvih beba je velik propust, bit će sankcija

>> Kći doji bolesnog oca

'Dogodila se dvostruka pogreška, beba A je dospjela kod majke B i obrnuto. Kada se doznalo što se dogodilo bebe su vraćene svojim majkama', rekli su iz bolnice. Nakon toga dogodio se još jedan propust. Kada je primalja vratila bebu A majci A rekla joj je da dijete nije nahranjeno bez da je to provjerila.

Ispostavilo se da je dijete ipak bilo nahranjeno kada je, također pogreškom, vraćeno majci B koja ga je podojila misleći da je njezino. Cijeli slučaj završio je na sudu, a dokaže li se krivnja primalje prijeti joj otkaz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene