Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici

Sestra Johna Kennedyja u kritičnom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eunice Kennedy Shriver, sestra bivšeg američkog predsjednika Johna Kennedyja, ubijenog 1963., već se tjedan dana nalazi u bolnici i u ‘kritičnom je stanju’, rekao je glasnogovornik bolnice Cape Cod u Massachusettsu.

Glasnogovornik Robin Wood nije kazao od čega boluje 88-godišnja Eunice Kennedy. Ona je utemeljila Paraolimpijske igre 1968. i posvetila svoj život zaštiti prava mentalno hendikepiranih.

Pročitajte i ovo Majka oboljele djevojćice Sanja Matijević Rončević (Foto: Dnenvik.hr) Građani još jednom pokazali veliko srce Majka malene Mile na vijest o pronalasku tri potencijalna donora krvotvornih matičnih stanica: "Za Milu to znači život i potencijalno izliječenje" Slika nije dostupna Klasificirani dokumenti postaju javni Hoće li objava blokiranih dosjea o JFK-u napokon razotkriti tajnu njegove smrti?

Ona je majka Marie Shriver, supruge Arnolda Schwarzeneggera, guvernera Kalifornije. Od devetero braće i sestara Johna Kennedyja živi su još Eunice, Jean (rođena 1928.) i 77-godišnji Edward koji boluje od tumora na mozgu, no i dalje je senator. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene