Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra Dankinja

Nema obje noge i ruku, ali rodit će sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona ima 24 godine i rođena je bez obje noge i jedne ruke, no uskoro će na svijet donijeti zdravog sina.

'Iako su svi bili zabrinuti za moju trudnoću, od doktora do prijatelja, ja uopće nisam bila nervozna', rekla je 24-godišnja Dankinja Dunka Melek, a prenosi portal efakt.pl. Dunka je već u osmom mjesecu mjesecu trudnoće i ostalo joj je samo nekoliko tjedana do poroda, a liječnici su ustanovili kako se radi o dječaku, koji već sad u maternici teži oko tri kilograma i savršenog je zdravlja.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Dunka je rođena bez obje noge i desne ruke, a mnogi bi se odmah složili kako malo toga u njezinom životu može nabolje, no ona je pokazala da može i puno bolje od toga. Prije nekoliko godina upoznala je svojeg supruga Mehmeta, koji je rodom iz Turske, u kojeg se, nakon početnog prijateljstva i zaljubila te na kraju za njega i udala. I dunka, i Mehmet su izrazili želju da se dijete rodi na tradicionalan način, iako su doktori predložili porod carskim rezom.

'Inače težim oko 38 kilograma, ali u vrijeme trudnoće sam dobila čak 20 kilograma više i jedva se mogu okrenuti u krevetu', priča Dunka. 'Ako se pokaže da podizanje sina neće biti preveliki izazov za nas, poradit ćemo na tome da dobijemo još jedno dijete', rekao je na kraju suprug Mehmet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene