Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobacili mu ih prvih redova

Riblja Čorba održala koncert u Celju: Bora Đorđević pjevao sa šalom Hajduka oko vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bora Đorđević održao je koncert s Ribljom Čorbom u Celju u Sloveniji. Netko mu je iz prvih redova dobacio šal splitskog Hajduka, a on ga je stavio oko vrata.

Na koncertu Riblje Čorbe u Celju netko je iz prvih redova Bori Đorđeviću dobacio šal splitskog Hajduka. On je taj šal uzeo i stavio ga oko vrata.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Koncert nada u svjetliju budućnost Hrvatska se ponovno ujedinila na koncertu "Želim život": "Ona je ušla u povijest i ne samo sa zdravstvenog apekta nego i sa humanitarnog aspekta"

"Bili smo na koncertu Riblje Čorbe u Celju, jedinom slovenskom koncertu benda ove godine, a na kojem se našlo obožavatelja ovog legendarnog benda iz Srbije, Hrvatske, Slovenije pa čak i Njemačke", napisali su iz hrvatskog MusicBoxa na Instagramu.

"Dvosatni spektakl potvrdio je koliko je ovo važan bend za regionalnu glazbenu scenu, a Bora kao frontmen jedan od najboljih rock kantautora. Uvijek spreman na šalu, između ostalog i sa šalom Hajduka oko vrata koji su mu dobacili splitski obožavatelji, i nakon više od 40 godina karijere pjeva u originalnom tonalitetu, a bend zvuči kao u cvijetu mladosti", dodali su uz fotografiju s koncerta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene