Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monica je bila preseksi

Provokativne fotografije ga izludjele: Bogataš naručio ubojstvo supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se nakon rođenja dvije kćeri Monica odlučila vratiti manekenskoj karijeri, njezin suprug nije pokazao razumijevanje, a posebno su mu zasmetale njezine fotografije u donjem rublju.

Monica Olsen, model i majka dvoje djece, tvrdi da je njezin ljubomorni suprug platio 80 tisuća dolara plaćenom ubojici da ju ubije. Supruge se navodno odlučio riješiti kada se odlučila vratiti na posao i snimiti provokativne fotografije, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Sarajevo Tower Na zadatku? Plaćeni ubojice iz Srbije unajmili više stanova na vrhu luksuznog nebodera: Kada su otkriveni, nastalo je opsadno stanje Čaba Der (Foto: mađarska policija) U mađarskoj i doživotna kazna Sud potvrdio kaznu: Zloglasni ''nasmiješeni ubojica'' ide na 40 godina u zatvor, hladnokrvno smaknuo Srbina

Ova se 32-godišnjakinja odrekla manekenske karijere kako bi se 2003. udala za vitaminskog tajkuna Dina Guglielmellija. Međutim, nakon rođenja njihove dvije kćeri htjela se vratiti na posao.

Uz pomoć supruga lansirala je liniju proizvoda za uljepšavanje Skin, a onda je počela pregovore za snimanje filma. Htjela je ponovno pokrenuti glumačku i manekensku karijeru krajem 2010. godine, ali suprug se usprotivio. Nije dobro podnio ni informaciju da je s modnim fotografom Kennethom Matthewsom snimila fotografije odjevena samo u donje rublje. Optužio ju je da se previše zbližila s fotografom.

Zabranjivao joj da ima vlastiti život

'Rekao joj je da treba biti doma i brinuti se za njihove kćeri. Već tada Monica se zabrinula za vlastitu sigurnost. Njegova ljutnja bila je nekontrolirana', rekao je izvor blizak paru i dodao kako su stvari postale ružne jer je Monica i dalje inzistirala na nastavku karijere. Zabranio joj je da ima svoj život.

Veza im se raspala i počela je žestoka borba za skrbništvo. Nekoliko mjeseci kasnije doznala je da je njezin suprug pokušao unajmiti poznanika da je ubije. Kada je njegovo ponašanje postalo potpuno birazno Monica je supruga zamolila da napusti ranč na kojem su živjeli .Reagirao je zahtjevom za skrbništvo nad njihovim kćerima i pozivom policiji. Surpugu je optužio za napad zbog čega je noć provela u pritvoru, nakon čega je podnijela zahtjev za razvod.

'Bit ću sretan kad sve bude gotovo'

Novac za ubojstvo Guglielmelli je navodno ponudio vojnom veteranu Richardu Fuhrmannu koji je otišao na policiju, a onda potajno snimio njihov 90-minutni razgovor. Vrpce su preslušane tijekom predsitražnog saslušanja u San Fernandu. 'Bit ću sretan kad sve bude gotovo', jedna je od izjava Dina Guglielmellija koji je od listopada prošle godine u pritvoru. 52-godišnjaku idući mjesec počinje suđenje za pokušaj ubojstva.

Monica tvrdi da njezin bivši suprug i dalje pokušava sabotirati njezin život. Bliski izvor tvrdi da je uništio njezin život, a da je plan s ubojstvo uspio ona ne bi bila živa da ispriča svoju priču.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene