Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznanje stjuardese:

'Seksala sam se s pilotom dok je upravljao avionom, kovčeg mi je bio putujući sex shop...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mandy Smith bila je stjuardesa više od deset godina tijekom kojih je prikupila zanimljive uspomene.

Više od 10 godina Mandy Smith radila je kao stjuardesa za kompaniju Virgin Atlantic Airways. O svom iskustvu napisala je knjigu 'Cabin Fever', a u njoj iznosi detalje o tulumarenju s Richardom Bransonom. Ali to je samo jedan od mnogih detalja koje je opisala sada 41-godišnja, sretno udana mama koja je godinama je tražila ljubav na nebu, a onda je pronašla u vlastitom dvorištu, piše news.com.au.

Pročitajte i ovo Hrabri pulski kupači zaplivali u moru - 29 Šampanjac i more Pedesetak kupača zaplivalo: "Ovo radimo jer volimo izazove, lijepo nam je i družimo se" Slika nije dostupna Koji smijeh! VIDEO Milijarder izgubio okladu, pa morao raditi OVO!

A dok je tragala bilo je svega - spojeva s milijunašima, prošnji, partijanja do zore.

Odrasla je na sjeveru Engleske, a prvi put letjela je s devet godina. Njezin otac, direktor prodaje u jednom osiguravajućem društvu, nekoliko puta godišnje vodio ih je na odmor. Na jednom od putovanja hipnotizirale su je glamurozne hostese u svojim žuto plavim uniformama.

'Izgledale su tako elegantno i htjela sam biti jedna do njih. No, na tatin nagovor otišla sam na studij računalne znanosti', prisjetila se. Nakon diplome 1995. godine dobila je posao u odjelu inženjeringa u Virgin Airlines. Nakon tri godine dosadio joj je.

Otkivene dugo čuvane tajne stjuardesa!

'Moraš malo živjeti', poručila joj je kolegica. Imala je 26 godina, upravo je izašla iz loše veze i savjet je primila k srcu.

Prijavila se za posao kabinskog osoblja. Bilo je teško odoljeti oglasu u kojem je pisalo da će raditi puno, ali partijati još više.  Posao je dobila, a onda se iznenadila svime što se događa u zraku. Više puta putnici su gurali svoje ruke ispod njene suknje, a kada bi se svjetla ugasila putnici su nerijetko masturbirali dok su drugi oko njih spavali. Bio je tu i par koji je zrakoplovom protrčao gol. Mnogo toga moraja je istrpjeti, a za tisuću sati leta godišnje dobivala je početnu plaću od oko 25 tisuća dolara.

Ipak, kaže, vrijedilo je.

Muškarac u svakoj luci

Od Kariba do Južne Afrike imala je muškarca u svakoj luci. Njezino omiljeno mjesto na Barbadosu bio je klub pun zgodnih mladića. Jedne noći za stolom je uočila rugby momčad. Popela se na njihov stol i rušila im pića jedno po jedno. Kasnije te iste noći, mnogi od njih pridružili su joj se na zabavi u hotelskoj sobi.

Sa sobom je, kaže, uvijek nosila divlje rekvizite i kovčeg joj je nalikovao na putujući sex shop.

Dok je hodala s jednim od pilota zavšrila je na zabavi u ljetnikovcu Richarda Bransona u Cambridgeu. U životu, prisjetila se, nije vidjela toliko šampanjca koliko tamo.

Ostala je budna i pijana 24 sata, a na kraju su gosti kuću napustili s poklon vrećicama koje su bile napunjene kondomima. Budući da je veza s pilotom postala ozbiljna, odlučila je da se moraju seksati u zraku.

FOTO Ostao bez riječi kad je vidio što su napravile stjuardese

'Jonathan me vozio na Floridu u Cessni s dva sjedala kada sam odlučila iskoristiti trenutak. Popela sam se na njega dok je letio i zapečatila posao', kaže. Iako su se zabavljali zajedno, veza im ipak nije potrajala. On se nije htio previše vezati, a ona je imala brojne ponude zgodnih, bogatih muškaraca.

I ona je bila ponižena

Jedan od milijardera koji ju je progonio nekoliko puta je dolazio u Englesku kako bi je pokušao osvojiti. Iako je odlazila s njim u hotel i uživala u šampanjcu, jagodama i čokoladi, to nije bilo to.

No, nije uvijek bila ona ta za kojom su ludjeli. U zračnoj luci Gatwick upoznala je zgodnog doktora i već je razmišljala o braku. Na večeri na koju su izašli rekao joj je da je spreman skrasiti se s iskrenom djevojkom. Već ih je vidjela kako koračaju prema oltaru, a onda se nakon noći pune, kako kaže, nevjerojatnog seksa, probudila kraj praznog jastuka. On je otišao, a ona je bila ponižena.

Ubrzo nakon toga odlučila je da život stjuardese više nije za nju. Bila je umorna od bogatih ljudi koji joj kupuju skupe poklone umjesto da se stvarno povežu s njom. Htjela je pravu ljubav.

U travnju 2008. godine umjesto odlaska na odmor na neki egzotični otok, odlučila je posjetiti stare prijatelje u Brightonu. U jednom trenutku prišao im je zgodan muškarac, bivši profesionalni igrač rugbyja, kako bi ih počastio pićem.

Dok su razgovarali shvatili su da imaju hrpu zajedničkih prijatelja. Na prvi spoj odveo ju je u lokalni pub i znala je da je to to. Nakon 18 mjeseci poznanstva zaručili su se. Danas žive u Sussexu sa četverogodišnjom kćeri.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene