Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 35 godina

Prepoznao se na fotorobotu nestalog djeteta pa pronašao...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je na stranici nestale djece ugledao čovjeka koji liči na njega Steven nije mogao ne pomisliti da se ne radi o njemu.

35-godišnji Steven Carter pretraživao je stranicu MissingKids.com kada je naišao na fotorobot muškarca pod imenom Marx Moriarty Barnes koji je veoma sličio njemu. 'Gledate u fotografiju koja je toliko slična vama da ne znate što biste', rekao je Steven za Fox News. Nakon šokantnog otkrića Steven je nazvao svoju majku koja ga je posvojila još kao dijete iz sirotišta i poslao joj fotografiju djeteta sa stranice.

Pročitajte i ovo Život priča priče: Filipova i Anamarijina nevjerojatna priča (Foto: dnevnik.hr) - 1 Filipova i Anamarijina priča Svima mogu biti inspiracija: U Afriku se vraćaju oženjeni, a mi smo otkrili kakvu priču žele pisati dalje Život priča priče: Ljubavna bajka iz srca Afrike (Foto: dnevnik.hr) - 4 "Život priča priče" Njihova životna priča je nevjerojatna: Filip i Anamarija trebali su otići čak do Afrike da shvate jednu bitnu stvar

Steven je posvojen s 4 godine iz sirotišta na Hawajima, a kada je vidjela fotografiju Stevenova majka rekla je da dijete na njoj liči njemu. Nakon policijske provjere i DNK analize otklonjene su sve sumnje - čovjek s fotografije je Steven. 'Znao sam da sam bio u sirotištu, no pitanje je, kako sam tamo dospio', pita se Steven.

>> Dječak s ambalaže za mlijeko: Ponovno otvoren slučaj nestanka

Njegova majka ispričala je da je Steven završio u sirotištu jer je njegova biološka majka, čija je lokacija nepoznata, imala naviku nestati na nekoliko tjedana s jednogodišnjim djetetom. Kada ju je napokon uhvatla policija i uzela joj dijete dala im je njegovo lažno ime i podatke o rođenju kako bi policiji onemogućila potragu za djetetovim ocem.

Sada kada je riješio cijeli slučaj Steven je uspio doći do svog biološkog oca i polusestre, koji žive u Kaliforniji. 'Divni su, pružaju mi veliku podršku. Ovo je sada spori proces za sve nas, nitko ne zna što će se dalje događati', ispričao je Steven.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene