Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel roditelja

Pomozite malenoj Ani: Boluje od teške bolesti, liječenje je skupo, a vremena sve manje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena Ana Rita Puljić iz Stoca boluje od spinalne mišićne atrofije, a u tijeku je akcija na društvenim mrežama, kako bi se prikupila sredstva za pomoć u liječenju te trogodišnje djevojčice.

Apelima za pomoć u prikupljanju sredstava za liječenje djevojčice Ane Rite Puljić iz Stoca u BiH, pridružila se i Facebook stranica Širokobriješke mame - Mame širokog srca, na kojoj je objavljena fotografija mališanke, popraćena slijedećim riječima:

Pročitajte i ovo Dijete - 4 Lista ljekova HZZO-a Velika vijest za pacijente s dijagnozom spinalne mišićne atrofije: Lijek će biti dostupan svima! Slika nije dostupna Veliki iskorak Kujundžić: Petero djece na terapiji Spinrazom veliki je iskorak za malu Hrvatsku

"Ovo je Rita u noći sa četvrtka na petak. Vidite, Rita je tad bila u bolnici sa svim ovim cjevčicama kako bi joj snimili rad pluća u snu.

Prve procjene pokazuju da Rita noću treba masku sa kisikom kako bi lakše disala. Što to točno znači? Znači da ima još jako jako malo vremena! Znači da moramo ubrzati, mi, vi, svi, znači da treba ići primiti lijek što prije.

Nadamo se da će se to uskoro i dogoditi, ulažu se svi napori u tom smjeru.

A vi? Širite priču o Riti, neka se čuje što dalje, nek' dođe do ušiju onih koji jednim pokretom prsta mogu napraviti više nego mi svi zajedno."

Obitelj malene Ane moli za pomoć u prikupljanju sredstava za skupocjeno liječenje, točnije niz injekcija, od kojih samo jedna košta 100.000 eura, a malenoj Ani ih je potrebno barem pet godišnje.

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti uplatom na račun otvoren u UniCredit Bank d.d.:

Primatelj: Ana Puljić
Transakcijski broj: 3389102546562927
Poziv na broj 092-890-858

Uplate za inozemstvo
Primatelj: Marija Puljić
BA393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene