Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen bez karte

Pokazivao stražnjicu kondukteru i skoro završio pod vlakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački student koji je skidanjem gaća i pokazivanjem stražnjice želio zorno poručiti kondukteru što misli o njegovoj odluci da ga izbaci iz vlaka, zamalo je izgubio glavu nakon što su mu vrata vlaka u kretanju priklještila hlače i povukla ga za sobom.

Taj 22-godišnji student novinarstva izbačen je iz sporog regionalnog vlaka na postaji u Lauenbrucku, na sjeveru Njemačke, jer se vozio bez karte. Kada je vlak polagano kretao, skinuo je hlače i kondukteru pokazao stražnjicu. No, hlače su mu zapele u vratima pa ga je vlak tako gologuzog i stješnjenog uz vagon 'vozio' više stotina metara, preko cijelog perona sve do otvorene pruge. Spasio ga je putnik koji je povukao kočnicu za opasnost. Mladić je prošao samo s masnicama i ogrebotinama zahvaljujući čvrstoći hlača i činjenici da je uspio zadržati noge u zraku.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

'Pravo je čudo što nije ozbiljnije ozlijeđen', rekao je glasnogovornik policije u Bremenu. 'Takve stvari vas mogu ubiti'. Student, zbog kojega je vrlo frekventna željeznička linija između Bremena i Hamburga bila u prekidu sat vremena, sada je suočen i s optužbama za vrijeđanje osoblja na željeznici i opasno izazivanje zastoja prometa te bi joj mogao platiti odštetu za pretrpljene gubitke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene