Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskusni padobranac

Poginuo 'James Bond' s otvaranja Olimpijskih igara u Londonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mark Sutton, koji je odjeven kao James Bond padobranom skočio iz helikoptera na otvaranju prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Londonu, poginuo je u Švicarskoj.

Incident u kojem je poginuo 41-godišnji Britanac Mark Sutton dogodio se u blizini francusko-švicarske granice, gdje je sudjelovao u natjecanju, u skakanju padobranom, u tzv. 'wingsuit' odijelima, prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Ilustracija U subotu Umirovljenici traže 13. mirovinu: O njihovu zahtjevu glasat će se na referendumu, hoće li tim putem i Hrvatska? Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi

>> Skočio s 800 metara na kartonske kutije i preživio!

Sutton je jučer skočio iz helikoptera u odijelu s krilima, koje omogućava duži horizontalni let. Letenje tim odijelom jedna je od disciplina u padobranstvu.

Mark Sutton je bio vrlo iskusan padobranac, a slavu je stekao na otvaranju Olimpijskih igara, spektakularnim skokom iz padobrana, zajedno sa još jednim padobrancem kostimiranim u kraljicu Elizabetu Drugu.

U niže priloženom videu možete vidjeti jedan od tipičnih Suttonovih 'wnigsuit' skokova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene