Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad psa

Pit bull odgrizao genitalije dječaku (5)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pit bull je napao dječaka kad se pokušao uvući u krevet svoje tete.

Petogodišnjak iz Yonkersa u New Yorku završio je u bolnici s teškim ozljedama nakon što ga je napao pit bull i odgrizao mu penis dok je boravio u kući svoje bake.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

>> Šerifi ubili dječaka 'naoružanog' plastičnom puškom

Napad se dogodio nakon što se dječak pokušao ušuljati u krevet svoje tete pored koje je ležao njezin pit bull Momma. Kad se dječak popeo na krevet Momma je očito pomislila da netko želi napasti njezinu vlasnicu, piše Usa Today.

Dječak je odmah odvezen u bolnicu u Bronx, a zatim u specijaliziranu kliniku gdje se oporavlja. U međuvremenu je policija podnijela kaznenu prijavu protiv bake i oca njegove tete zbog nedozvoljenog držanja psa, a obzirom da je došlo do ozbiljnih ozljeda mogli bi biti kažnjeni kaznom zatvora od godinu dana. Pas je uspavan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene