Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije lako biti elekrtičar...

'Okupao' se u kanalizaciji, popravio kvar i postao senzacija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liu Yueqing, električar u tvrtki se bavi opskrbom električne energije u kineskoj provinciji Hubei, postao je prava senzacija nakon što je na internet dospjela snimka na kojoj električar ulazi u kanalizaciju kako bi popravio električne kablove.

Prije 10-ak dana oko 2.000 kućanstava u ulici Duofu u gradu Wuhan ostalo je bez struje. Na teren je s kolegama poslan i Liu, koji je, kako bi popravio kvar, skočio u odvodni kanal prepun fekalnih voda.

Pročitajte i ovo Struja, ilustracija - 1 Dobre vijesti Kako je Hrvatskoj s neba palo gotovo milijardu kuna: "Proizvodnja je više nego dvostruko veća od planirane u prva tri mjeseca" Slika nije dostupna Posljedice nevremena Kvarove na električnim vodovima otklanja više od 150 radnika

'Cijeli je ušao unutra, samo mu je glava virila van iz te prljave, smrdljive vode. Ne znam je li mu ušla i u usta', kazala je jedna prolaznica.

Kvar je, unatoč Liuovoj žrtvi, bilo teško popraviti. On i kolege uspjeli su tek nakon punih 17 sati rada.

'Nije mi bilo svejedno. Oklijevao sam trenutak, no puno je ljudi bilo bez struje. Skinuo sam se u donje rublje, a da izbjegnem dermatitis, tijelo sam natopio u vodi s jodom', kazao je Liu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene