Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendirana je

Medicinska sestra koja je uživo prenosila porođaj: "Nitko u dvorani nije bio svjestan da telefon emitira uživo"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Medicinska sestra koja je uživo emitirala porođaj iz sale, objavila je svoju stranu priče. Ispričala se i dodala da je riječ o nenamjernoj nezgodi.

Medicinska sestra u jednoj srpskoj bolnici jutros je uživo prenosila porođaj, što je pratilo oko 200 ljudi. Javnost je ostala zgrožena, a ona je suspendirana. Sada je objavila svoju stranu priče i kaže da je sve bilo slučajno.

"Želim pojasniti snimku uživo koja je emitirana s mog profila u periodu od 04:00 do 05:00 sati 26.04.2023. Video je nastao nenamjerno. U noćnoj smjeni svi znamo da je u sali zabranjeno korištenje mobitela, ali kad su nas zvali na hitni carski rez, samo sam ostavila telefon uz stalak za rukavice, ne znajući da se uključila kamera i da se sve prenosi uživo na TikToku", prenosi Nova.rs odgovor medicinske sestre.

Pročitajte i ovo Ilustracija SUSPENDIRANA JE Skandalozni video iz srpske bolnice! Medicinska sestra uživo prenosila porođaj: "Zgrožen sam ljudskom glupošću"

"Prije poziva u dvoranu gledali smo TikTok i to je bilo zadnje. Na snimci se vidi da nitko u dvorani nije bio svjestan da je telefon emitirao uživo. Video je nastao spontano. Osim pacijenta, vidim i sebe kako se pripremam za operaciju i sudjelujem u njoj. Ispričavam se pacijentu čija je privatnost narušena, obitelji pacijenta i cjelokupnoj javnosti", dodala je.

Pojasnila je i da kao medicinska sestra instrumentarka radi već 14 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučajni heroji Dramatično jutro: Policajci porodili ženu i spasili bebu. "Nije bilo vremena za čekanje"

"Kroz svoj radni vijek gradim odnos pacijenta i medicinske sestre na načelima sestrinske etike i po dobrim pravilima struke. Najiskrenije mi je žao što je nastao prijenos uživo jer su moje aktivnosti na Tik Toku bile usmjerene uglavnom na moju obitelj, prijatelje i edukativne sadržaje koji niti u jednom videu nisu sadržavali osobne podatke ili su bili u suprotnosti s medicinskom etikom. Još jednom ponavljam da mi je duboko žao i da se iskreno ispričavam pacijentici, njenoj obitelji, klinici koja me hrani, svim mojim kolegama i cijeloj javnosti", rekla je za kraj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene