Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najgori napad od 11. rujna

Odana počast žrtvama napada u Orlandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više stotina ljudi okupilo se u ponedjeljak ispred gay kluba Pulse na Floridi, kako bi odali počast žrtvama najgoreg atentata izvedenog u Sjedinjenim Državama nakon onog 11. rujna 2001.

"Nikada nećemo zaboraviti žrtve ubijene prije godinu dana u strašnoj pucnjavi u noćnom klubu Pulse. #OrlandoUnitedDay", napisao je na Twitteru američki predsjednik Donald Trump.

Pročitajte i ovo Talijanska policija Nakon napada u Rusiji I naši susjedi na oprezu: Još jedna europska zemlja podigla razinu opasnosti od terorizma Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

Amerikanac Omar Mateen je 12. lipnja 2016. ubio 49 i ranio 58 osoba u diskoteci nakon što je prisegnuo na vjernost Islamskoj državi.

Tri sata kasnije ubila ga je policija. Mjesto drame, koje će biti pretvoreno u muzej, otvoreno je u ponedjeljak u dva ujutro, u vrijeme napada, kako bi obitelji i preživjeli odali počast žrtvama.

Ispred zgrade je podignut improvizirani memorijal sa zastavama u duginim bojama, fotografijama žrtava i cvijećem. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene