Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na vrata došao 'dostavljač'

NADZORNA KAMERA Pljačkaš elektrošokerom napao draguljara, otjeran batom za meso

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera snimila je zastrašujući trenutak kada je draguljar multimilijunaš napadnut elektrošokerom tijekom pokušaja pljačke, a njegova hrabra zaručnica otjerala je napadača s batom za meso.

Britanskog draguljara Nigela Blackburna, poznatog kao Goldfinger, napao je pljačkaš koji se predstavljao kao dostavljač, piše Metro. Paul Grimshaw koristio je elektrošoker kako bi svladao bogatog poduzetnika. Međutim, hrabra zaručnica Pranee Rice otjerala je Grimshawa, naoružana samo batom za meso.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Ilustracija Brutalno napadnut Čovjek spreman platiti 20 tisuća eura za izlazak iz stana: "Čudo je što sam preživio"

Policija elektrošokerom 'smirivala' staricu

Incident, koji se dogodio u domu Blackburna u Leicestershireu, zabilježen je nadzornom kamerom. Pljačkaš je ulovljen jer su na mjestu napada pronađeni njegovi otisci prstiju. Ovog je tjedna osuđen na osam godina zatvora nakon što je priznao napad tijekom pljačke i posjedovanje elektrošokera s namjerom da počini pljačku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene