Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok na šok

Na pogrebu žene koja je zabetonirala muža preminuo njezin rođak: "Samo se srušio"

U kući pored Leskovca pronađeno tijelo žene, zatim i zabetonirani leš
U kući pored Leskovca pronađeno tijelo žene, zatim i zabetonirani leš Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs
Cijelo selo Veliko Trnjanje pored Leskovca jučer je došlo na ispraćaj žene za koju se sumnja da je prije tri godine s ljubavnikom ubila i zabetonirala muža. Na njezinu pogrebu dogodila se nova tragedija.

Bizaran zločin potresa ovih dana Srbiju. Nakon što je pronađena mrtva žena (38) u selu pokraj Leskovca, ubrzo se u podrumu njezine kuće našao njezin zabetonirani suprug

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Supruga je navodno još prije tri godine ubila i zalila betonom uz pomoć ljubavnika. Još nema službene potvrde za to, no izvor je za Kurir naveo da je ljubavnik sve priznao.

Žena je sahranjena jučer, a ni taj događaj nije prošao bez tragedije, pišu srpski mediji.

"Svi su bili vidno tužni i potreseni, pa je tako jedan rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu je pozlilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba", ispričao je mještanin za Kurir.

Svi su skočili u pomoć, zvali su hitnu. Ni liječnici ga nisu mogli spasiti. 

"Bilo mu je jako teško i cijelo vrijeme na sahrani je plakao. U jednom trenutku je samo pao i svi su pritrčali, ali već je bilo kasno. Sahrana tog čovjeka je danas", dodao je. 

Navodno je doživio infarkt.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene