Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč dosadašnjem čvrstom odbijanju

Muslimansko bratstvo počelo dijalog s Mubarakovim vlastima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muslimansko bratstvo, najveća egipatska islamistička oporbena skupina objavila je u priopćenju rano jutros da je počela dijalog s egipatskim dužnosnicima kako bi vidjela u kojoj su mjeri vladajući spremni pristati na zahtjeve naroda.

Neimenovani dužnosnik pokreta kazao je da je 'u subotu održan sastanak dužnosnika Muslimanske bratstva i egipatskog potpredsjednika Omara Sulejmana'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spominje se i CIA NEOČEKIVANO OTKRIĆE PANAMA PAPERSA Usluge Mossack Fonsece koristile i tajne službe Slika nije dostupna Prosvjedi ne jenjavaju Muslimansko bratstvo ne želi vlast

>> Prosvjedi bi mogli postati još gori zbog potpore SAD-a Mubaraku

'U želji da sačuvamo interese nacije i njezinih institucija te u brizi da sačuvamo nezavisnost zemlje i ne dopustimo međunarodno ili regionalno uplitanje u naše unutarnje stvari, počeli smo dijalog kako bi vidjeli u kolikoj su mjeri vlasti spremne pristati na zahtjeve naroda'.

Dužnosnici pokreta ponovili su u više navrata ovog tjedna da Muslimansko bratstvo neće imati kandidata na sljedećim predsjedničkim izborima predviđenima za rujan i da se u Egiptu ne zbiva islamska revolucija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene