Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Padala je u depresije'

Mislila da je ružna, pa se ubila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zgodna plavuša objesila se jer je bila uvjerena da je ružna.

Bivša natjecateljica u emisiji 'Blinde date' koja se prikazivala u Velikoj Britaniji, objesila se jer je mislila da je ružna zbog čega je bila u vječnom strahu da će je ostaviti dečko s kojim je živjela. 26-godišnja Pamela Noble ubila se nakon svađe s dečkom Graemeom Lewisom u njihovom domu u Carlisli prošlog prosinca, piše Daily Mail. U tijeku je suđenje kojim se dokazuje je li uistinu počinila samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pamela, Gisele, Ronaldinho... Karnevalska groznica trese Rio de Janeiro Slika nije dostupna U uskom sariju VIDEO: Seksi ples Pamele Anderson u indijskom Big Brotheru

Pamela se pojavila na ITV1 u emisiji 'Blinde Date' 2002. godine, ali njezina obitelj tvrdi da je bila veoma nesigurna u svoj izgled. Plavuša je medijsku pažnju dobila nakon pojavljivanja na TV-u, kada je na spoj izašla s još jednim natjecateljem.

Nakon što se ubila, njezin shrvani dečko, Graeme, rekao je u istrazi kako je njegova djevojka sama sebe uvjeravala da je on vara te bi povremeno stoga padala u depresiju. Na suđenju se moglo čuti kako si je Pamela prije nekoliko mjeseci nanijela ozlijede, ali se vjeruje da je to bio poziv u pomoć.

‘Ponekad je imala loš dan i pala bi u depresiju. Kamo god bi pošli bila je nesigurna i sumnjala je u sve što radim. Ali kada je bila dobro, nije mogla imat bolji život.’, ispričao je Graeme.
Nekoliko sati prije nego je počinila samoubojstvo, Pamela i Graeme žustro su raspravljali o svojoj vezi.Tijekom noći spavali su u različitim sobama, ali ona se u ranim jutarnjim satima pojavila u njegovoj sobi. ‘Rekla je da će me voljeti bez obzira na to što se dogodi. Rekao sam da i ja nju volim. Mislio sam da smo sve riješili.’, kaže Graeme. Ali, kada se probudio oko pola osam ujutro pronašao ju je mrtvu. Ostavila je oproštajna pisma svojoj obitelji i dva testa za trudnoću koja su bila negativna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene