Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka dvoje djece ubila zbog postporođajne depresije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sasikale Navaneethan nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je u obiteljskoj kući u Velikoj Britaniji nožem usmrtila svoje dvoje djece, a treće ranila, prioćio je Scotland Yard.

Petogodišnji dječak i godinu dana mlađa djevojčica preminuli su u bolnici, dok je šestomjesečna beba stabilno.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Prijatelji obitelji rekli su da je 35-godišnja Sasikale privedena na ispitivanje vezano za ubojstvo dvoje i ranjavanje trećeg djeteta jer je patila od postporođajne depresije.

Opisali su je kao odanu majku koja se borila s emotivnim i financijskim problemima koji su pogodili obitelj. Sa suprugom je u trgovini čiji su bili vlasnici radila i po 14 sati dnevno.

Otac djece, 39-godišnji Navarajah jučer je također odveden i ispitan na policiji, ali ubrzo su ga pustili na uvjetnu slobodu jer je osumnjičen za druge radnje.

On je pronašao izbodenu djecu kada je u petak navečer došao kući, dok je Sasikale zvala policiju.

>> Majka ubila dvoje i ranila treće dijete nezadovoljna životom u Britaniji? 

Prijatelji su rekli da se par u Britaniju doselio prije sedam godina, otvorili trgovinu, ali su se zadužili te da nisu bili zadovoljni životom u Britaniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene