Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio dva zaštitara

Leteći kung-fu prolaznik zaustavio krvavi pohod ubojice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubio je dva zaštitara, trećeg ranio i nastavio mahati mačetom po ulici u potrazi za novom žrtvom dok ga kung fu potezima nije zaustavio hrabri prolaznik.

Nevjerojatne scene odigrale su se u kineskom Sveučilištu Guizhou Normal. Muškarac je nožem nalik mačeti upao na prostor fakulteta i navodno krenuo prema kantini, piše Hufftington Post. Čuvari su ga pokušali zaustaviti, ali nisu uspjeli - muškarac je dvojici zaštitara zadao smrtne rane, a trećeg je ranio.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

>> Pregazila majku i dijete pa gola legla na cestu da spriječi prolaz hitne pomoći!

Prije nego se odmaknuo od probodenog zaštitara, na ubojicu je nasrnuo slučajni prolaznik letećim udarcem kakvog smo navikli gledati u kung fu filmovima. Oborio ga je na pod, a onda su mu u pomoć priskočili drugi prolaznici i osiguranje fakulteta.

Zahvaljujući snimci svjedoka, umijeće kung fu prolaznika vidjelo je gotovo 3 milijuna ljudi. Navodno se zove Zhang Huaiqian, a na društvenim mrežama i u kineskim medijima dobio je nadimak 'Leteći kick brat'.

'Htio me napasti, ali je prvo morao uzeti nož. Osjećao sam da  oklijeva pa sam ga opet udario', rekao je Zhang.

Pogledajte video!  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene