Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav promašaj

Krenuli su na odmor u Hrvatsku iz Austrije, ali u jednom su trenutku shvatili da voze u krivom smjeru: Trebalo im je samo 500 kilometara da uoče pogrešku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Obitelj iz Austrije kanila je na odmor u Zagreb u Hrvatsku, uz predah u Salzburgu u Austriji. Zbog nevjerojatne pogreške njihovo je putovanje doslovno krenulo u drugom smjeru.

Čak pet sati ili otprilike 500 kilometara vozila se obitelj iz Austrije u krivom smjeru prije negoli su shvatili da su umjesto u Hrvatskoj završili u Njemačkoj. 

Kad su očajni za pomoć zamolili policiju, ispostavilo se da su u navigacijskom uređaju odabrali krive podatke.  

Prije dolaska u Zagreb u Hrvatskoj planirali su predahnuti u Salzburgu u Austriji.

No kada su unijeli Salzburg u navigacijski uređaj u svom automobilu, odabrali su krivo mjesto istog imena: općinu Salzburg u Westerwaldu.

Pročitajte i ovo Pekli janje na plaži što je iduće?! VIDEO Šok na popularnoj jadranskoj plaži: Iza ležaljki postavili ražanj i pekli janje!

Pročitajte i ovo Tučnjava u avionu Nered zbog sjedala VIDEO Dva muškarca izazvala kaos u avionu: Zbog tučnjave oko sjedala odgođen let

Zbog toga se obitelj iz Austrije uputila u potpuno suprotnom smjeru od njihove destinacije za odmor i tek nakon otprilike 500 kilometara zaustavila u Falačkom Porajnju u Njemačkoj, piše Fenix Magazin

Obitelj je pomoć zatražila u policijskoj upravi u Montabauru, gdje su im namjestili navigacijski sustav ispravno i zaželjeli im ugodan odmor. 

Nije zasad poznato jesu li nastavili prema Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene