Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo 21 zatvorenik

Irak: Čak 500 zatvorenika pobjeglo iz dva zatvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U napadima skupina koje su željele osloboditi zatvorenike iz dva zatvora u Iraku poginuo je 21 zatvorenik te 20 policajaca, vojnika i zatvorskih čuvara.

Stotine zatvorenika pobjeglo je iz dva iračka zatvora u blizini Bagdada, Tadžija i Abu Ghraiba u noći s nedjelje na ponedjeljak javlja BBC. Bijeg je uslijedio nakon koordiniranih akcija ekstremističkih oružanih skupina u kojima je poginula 41 osoba. Hakem Al-Zamili, član iračkog parlamentarnog odbora za sigurnost i obranu potvrdio je kako je iz zatvora Abu Graib pobjeglo oko 500 zatvorenika, od kojih je veliki broj bio pripadnik terorističke organizacije al-Qaeda.

>> U Iraku ubijeno deset pripadnika snaga sigurnosti

Iračka policija poručila je kako situacija rano jutros stavkljena pod kontrolu.U napadima skupina koje su željele osloboditi zatvorenike iz dva zatvora poginuo je 21 zatvorenik te 20 policajaca, vojnika i zatvorskih čuvara. (Agencija VLM)

Pročitajte i ovo Nuspojave ibuprofena Opasne nuspojave UZNEMIRUJUĆE Uzela lijek koji Hrvati obožavaju i proživjela pakao: "Ovakvi slučajevi su rijetki, ali.." Slika nije dostupna Nestali u Bagdadu Irak: U petak oteta trojica Amerikanaca, još nema vijesti gdje su

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene