Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u školi

Nije govorio engleski: Učiteljica ubila učenika (6)?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji dječak umro je nakon što ga je navodno pretukla učiteljica u privatnoj školi u Indiji, jer nije govorio engleski.

Navodno je učiteljica u indijskom selu Anumula udarila dječaka, jer je govorio na jeziku svog plemena Telugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kolege u šoku Iznenada preminuo glazbeni urednik Hrvatskog radija: "Posvećen glazbi, uvijek je tražio ono najbolje" Poruke pred školom u Beogradu - 9 Tragedija u Srbiji Psihijatar istaknuo tri detalja o odnosu učenika ubojice i ostale djece: "Je li se netko zapitao u školi zašto ga ne prihvaćaju?"

Kako pišu lokalni mediji, a prenosi Daily Mail, dječak je zakasnio u školu zbog čega ga je učiteljica ošamarila. On je pri tom udario glavom o zid na kojem je bio čavao te se na njega ozlijedio.

Breaking Bad u Srbiji: Učitelj uzgajao i prodavao marihuanu

Kada je došao kući, ispričali su rođaci, nije mu bilo dobro, a tijekom noći stanje mu se pogoršalo. Dovezen je u bolnicu, ali nije mu bilo spasa, pa je preminuo sljedeći dan rano ujutro.

Rođaci su potom tijelo mrtvog dječaka donijeti ispred škole i odbili otići dok učiteljicu i ravnatelja ne uhiti policija. Konfliktna situacija riješena je uz pomoć lokalne službe za zaštitu djece.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene