Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki predsjednički gaf

Hollande slabovidnoj atletičarki: 'Mahali smo, niste nas vidjeli'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Francois Hollande napravio je gaf čestitajući slabovidnoj francuskoj paraolimpijskoj pobjednici utrke na 200 metara.

Naime, Hollande je zaboravio kako Assia El Hannouni ima tek parcijalni vid i da ne može vidjeti dalje od nekoliko metara ispred sebe, a kamoli na tribinu, s koje joj je on mahao. Ona ga je pitala kako mu se svidjela utrka, a on joj je rekao:

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, predsjednik RH Gaf na svečanosti VIDEO Pogledajte Milanovićevu borbu, mučila ga jedna riječ: "La..." Gaf srpske novinarke Ups! VIDEO Voditelj išao ispraviti gaf novinarke pa i sam pogriješio: Crni petak zamijenila Velikim petkom

>> Francuski bogataši plaćat će porez od 75%!

'Vidjeli smo kako obilazite postolje i mahali smo, no niste vidjeli', rekao je atletičarki Hollande. Ona mu to nije uzela za zlo već mu je odgovorila: 'Iz te daljine Vas nisam mogla vidjeti'.

'Nije bio svjestan kako spadam u kategoriju osoba s oslabljenim vidom. No propuste te vrste doživljavam svakodnevno pa se prema njima odnosim s velikim odmakom i dozom humora', pojasnila je Hannouni, a prenosi 20min.ch.

Hannouni je osvojila zlatnu medalju u utrci na 200 metara, a francuski predsjednik gaf je napravio nakon ceremonije proglašenja pobjednika 6. rujna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene