Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ucjenjivala ga banda

Gradonačelnik Toronta pokušao otkupiti snimku na kojoj puši crack

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimke su pokazale kako je gradonačelnik od članova bandi za 5.000 dolara i automobil pokušao otkupiti video na kojem koristi crack.

Prema najnovijim policijskim dokumentima objavljenim na sudu u srijedu, članovi lokalnih bandi razmatrali su ucjenjivanje gradonačelnika Toronta Roba Forda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ništa od ostavke 'Pušio sam crack, ali ne znam točno kada jer sam bio mrtav pijan' Slika nije dostupna Skandal u velegradu UHVAĆEN NA SNIMCI: Gradonačelnik puši crack, a njegov vozač dila 'travu'?!

Te i ostale optužbe zabilježene su na 474 stranice dugim policijskim dokumentima korištenim kako bi se ishodili nalozi za pretraživanje. Snimke razgovora dokazale su kako je Ford redovito koristio droge i to najvjerojatnije heroin, zbog čega su bande razmišljale o ucjenjivanju.

'Preživio' glasovanje: Gradonačelnik Toronta zadržao fotelju, vladat će gradom kao 'fikus'

Snimke su pokazale kako je gradonačelnik od članova bandi za 5.000 dolara i automobil pokušao otkupiti video na kojem koristi crack. Vođe bandi ipak su odlučile kako snimka vrijedi malo više pa su tako tražile 150.000 dolara.

Podsjetimo, policija Toronta otkrila je snimku na kojoj se vidi kako gradonačelnik tog grada, Rob Ford, puši crack. Ranije je šef policije Toronta Bill Blair rekao da su snimku pronašli na tvrdom disku kompjutera te je dodao da je sadržaj snimke opisan u ranijim medijskim izvještajima.

Gradsko vijeće Fordu je oduzelo većinu ovlasti, no prema lokalnim zakonima, ne može ga lišiti funkcije. Ipak, zbog najnovijih informacija, Ford bi mogao izgubiti gradonačelničko mjesto. (Agencija VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene