Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašan slučaj

Mrtva beba iz zamrzivača: Obdukcija je gotova, objavljeno što se dogodilo s curicom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mrtvu bebu pronašao je u škrinji Zoran, a nije objavljeno je li on i otac. Očekuje se da će majka biti puštena iz pritvora jer je utvrđeno da je beba rođena mrtva.

Majka mrtve bebe koja je pronađena u zamrzivaču u kući u Zemunu bit će puštena iz pritvora nakon što je obdukcijom utvrđeno da je dijete rođeno mrtvo, javljaju srbijanski mediji. 

Lidija M. (47) otpočetka je tvrdila da je rodila mrtvo dijete, a kako nitko nije znao da je trudna, pa ni njezin suprug, odlučila je tijelo staviti u zamrzivač. To se odvijalo 2016. godine, a tijelo bebe u siječnju ove godine pronašao je njezin suprug Zoran. 

Pročitajte i ovo Ilustracija jezivi slučaj Šokantno svjedočenje majke mrtve bebe iz škrinje: "Nitko nije znao da sam trudna"

"Samo sam htio očistiti frižider. Mislio sam da je štruca kruha", ispričao je šokirani muškarac. 

Četrdesetsedmodišnjakinja je osumnjičena da je dijete, za koje je utvrđeno da je ženskog spola, rodila na podu kupaonice i zatim ga, zajedno s posteljicom, umotala u ručnik pa u nekoliko plastičnih vrećica i stavila ga u zamrzivač.

Pročitajte i ovo Ilustracija BIVŠI SUPRUG JOŠ U ŠOKU Stravični detalji pronalaska bebe u zamrzivaču: "Jezivo. Ne mogu se oporaviti od te scene. Non-stop mi je u glavi"

"Znam za pet trudnoća, odnosno prvo dijete nam je preminulo po rođenju 1997. godine. Ostalo četvero djece je, hvala Bogu, dobro i znao sam i kada je bila trudna, jednostavno znao sam da sam ja otac te djece. Ne mogu vjerovati da je 2016. godine rodila to dijete, a da za to nikada nisam saznao", rekao je Zoran za Novu.rs. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene