Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bugarska klupska plesačica

' Saadi Gadafi mi je pisao ljubavne poruke i htio me oženiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bugarka Dafinka Mircheva, bivša plesačica u noćnom klubu, čak šest godina je bila u vezi sa Saadijem Gaddafijem, oženjenim trećim sinom libijskog diktatora.

Saadi je ostao očaran njome u pariškom klubu dok je tamo plesala. Tada je imala 21 godinu, dok je on bio deset godina stariji.

Pročitajte i ovo Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru uhićen je Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru pa zvao policiju i izmislio suludu priču Slika nije dostupna Doživotni kazna? Ubijala pacijente dezinfekcijskim sredstvima, sada čeka izricanje predsude

Dafinka tvrdi kako je Saadi trošio 170 milijuna dolara na godinu na privatne avione, skupocjene hotele i automobile, plesačice u krilu, nakit i dizajnersku odjeću. 'Novac za njega nije bio problem. Uvijek je imao crnu aktovku s tisućama novčanica. Ako bi mu ponestalo, nazvao bi ambasadu i oni bi mu u hotel donijeli novac', rekla je.

Iako je bio u braku s kćerkom libijskog vojnog zapovjednika, Saadi je Dafinki predložio i brak. Nakon što je pristala biti s njim u vezi, Saadi joj je za rođendan poklonio nastup The Pussycat Dolls, koje su nastupile za 500 tisuća funti.

Zbog nje je pomogao osigurati puštanje šest bugarskih medicinskih sestri, koje su u Libiji bile optužene kako su HIV-om namjerno zarazile 400 djece, piše Daily Mail.

Dafinka tvrdi kako joj je Saadi govorio da nema prijatelje u Libiji, nego samo sluge, a jednom ga je zatekla u krevetu s muškarcem. Da su stvarno bili u vezi, potvrđeno je i putem američkih diplomatskih nota objavljenih na internetskoj stranici WikiLeaksa.

'Ponekad smo spavali u istom krevetu i ljubili se, ali nikad nismo imali spolni odnos. To ga je izluđivalo', pojasnila je Dafinka. Jednom ga je uhvatila kako se drogira, a bili su i zajedno na odmoru u Tanzaniji. Romantični Saadi joj je pisao i ljubavne poruke.

>> Libijski pobunjenici srušili Gadafijev zrakoplov

Nije volio govoriti o svojoj obitelji, a kada je prestao igrati nogomet u Italiji, sve su se manje viđali, a na kraju i prekinuli odnos.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene